Welkom bij Wegrestaurant Malden

Wegrestaurant Malden

Abierto ahora

Puedes pedir para llevar | Heumen]

Los verdaderos enamorados de la cocina holandesa estarán muy satisfechos en nuestro restaurante. Siéntate con tus amigos en nuestra terraza en las tardes-noches de buen tiempo. ¡Lo pasarás genial! Nuestras salas climatizadas harán que tu visita sea muy agradable.

Excelente restaurante con WiFi

Nuestra cocina holandesa te ofrece una gran variedad de excelentes platos recién hechos. Déjate sorprender por nuestros excelentes platos y una gran oferta de bebidas refrescantes. Aquí te esperan platos frescos del buffet de ensaladas de gran calidad. Por la tarde muchos clientes vuelven para disfrutar de nuestras mermeladas, dulces, helados, pasteles, tartas, chocolate, galletas o pancakes. ¡También son un éxito como postre! Ven a vernos y a disfrutar de un desayuno exquisito. Te ofrecemos WiFi gratuito para que estés siempre a la última. [[[Dietas y alergias]]] Prueba nuestras variadas comidas vegetarianas y descubre nuestra variedad de platos. Nuestra intención es que te sea lo más fácil posible mantenerte sano y enseñarte lo deliciosos que pueden estar los platos saludables.

También servimos en eventos privados

Haz uso de nuestro aparcamiento gratuito para clientes. Por supuesto estamos preparados para recibir a todos los clientes en nuestro local habilitado para personas con movilidad reducida. Para ello, haz uso de nuestra práctica central de reservas online. El pago podrás efectuarlo con VISA, con MasterCard, con tarjeta contactless, con tarjetas de regalo, con Apple Pay, con Pin Payments, con Maestro o en efectivo. ¿Poco tiempo? Entonces simplemente pide la comida para llevar. Para servicios de catering por favor, ponte en contacto con nosotros. También servimos eventos privados. Para más información y reservas, ponte en contacto con nosotros. Ven a visitarnos siempre que te apetezca. Estamos a tu disposición todos los días de la semana.

Dónde estamos

Mostrar mapa

Su dirección IP se enviará a Google Maps.

Jan J. Ludenlaan, 6582 AG Heumen, Países Bajos

Haz tu reserva

Nuestros horarios de apertura

Lunes
05:00 – 23:00
Martes
05:00 – 23:00
Miércoles
05:00 – 23:00
Jueves
05:00 – 23:00
Viernes
05:00 – 23:00
Sábado
06:00 – 21:00
Domingo
10:00 – 21:00

Disponible opciones de pago

Sobre nosotros

TEKEN DE PETITIE!!

Help de beroepschauffeurs ook na 21:00u aan een warme maaltijd!

Corona is een feit en wij moeten er als samenleving alles aan doen om het virus te verslaan. Samen en met ons gezonde verstand.
Met de maatregelen sinds 29 september denken wij dat er een belangrijke grote groep vergeten wordt en dat zijn de beroepschauffeurs. 

Zij werken allemaal keihard om alles op tijd van A naar B te brengen. Denk hierbij ook aan het bevoorraden van de ziekenhuizen, supermarkten, verzorgingstehuizen etc.  Deze groep is eerder ook al vergeten in de strijd tegen het virus. Zij kunnen bij diverse adressen geen gebruik meer maken van het toilet, en geen bakkie koffie meer krijgen. In de eerdere 2,5 maand horecasluiting zaten zij in de cabine van de auto (een ping maaltijd) te eten. Terwijl hotelgasten nog wel gebruik konden maken van het restaurant.  Beroepschauffeurs zijn vaak pas laat klaar met werken en kunnen niet altijd precies zeggen hoe laat ze ergens aankomen. Deze helden verdien het om een warme maaltijd binnen te kunnen eten ook ná 21:00 uur.

Dit is dan ook een oproep aan het kabinet om een uitzondering te maken voor de beroepschauffeurs nota bene een vitaal beroep om ook na 21:00 uur warme maaltijd binnen te kunnen eten. Teken deze petitie en help deze helden! 

KLIK HIER

Covid 19

Corona

Ook wij doen er alles aan om uw verblijf bij ons zo prettig en veilig mogelijk te maken. Wij hanteren dan ook alle maatregelen van het RIVM. U hoeft bij ons niet vooraf te reserveren dit kan bij ons aan de deur.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte via Facebook & Instagram, klik bovenaan op de link

Chauffeurs

Chauffeurs

Wij bieden volgende faciliteiten aan:

Wij zijn van oorsprong een chauffeurscafé.
U bent als chauffeur dan ook van harte welkom bij ons.

#### Chauffeursmenu

Bestaande uit 3- gangen à € 17,95
Elke dag keuze uit 3 voor- hoofd- en nagerechten met gebakken/ gekookte aardappeltjes of frietjes en dagverse groente.

 ##### S​paaractie

Bij elke chauffeursmenu krijg je bij ons een stempel. Een volle kaart? Dan krijg je € 10,- korting op het volgende chauffeursmenu.

#### Bewaakt parkeerterrein met camera’s.

Wij hebben ±55 parkeerplaatsen. Ook is er ’s nachts surveillance.

#### Douchegelegenheid

Wij hebben 3 heren douches en 1 damesdouche. Tegen een betaling van € 2,- kan hier gebruik van gemaakt worden. Ook hebben wij toiletartikelen te koop. 

#### Privé terrein

Het terrein behoort tot Wegrestaurant Malden. Dit houdt simpelweg in: 
“Niet verteren is helaas ook niet parkeren”.

Wij hanteren dan ook een streng parkeerbeleid. Daarnaast mag je bij ons maximaal 12- uur parkeren.

Fietsers & Wandelaars

Fietsers & Wandelaars

Wij bieden volgende faciliteiten aan:

#### Laadpaal 
Er is een elektrische laadpaal aanwezig met 4 stekkers.  Hier kunt u gratis gebruik van maken bij een bezoek aan ons restaurant.

#### Wandel- fietsroute 

Wij zijn aangesloten bij Nederland Fietsland. Ons restaurant ligt direct aan het fietspad met een mooi landelijk uitzicht. Wij zijn zeer gunstig gelegen voor verschillende mooie routes onder andere om langs te Maas te fietsen. 

#### Groot terras 

Wij hebben een groot terras waar u heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Helaas zijn hondjes bij ons binnen niet toegestaan, maar op het terras wel. 

#### Rolstoel toegankelijk + rolstoel aanwezig
Bussen & Groepen

Bussen & Groepen

Wij bieden volgende faciliteiten aan:

#### Ruim Parkeerterrein 

Groepen zijn altijd welkom, maar altijd op aanvraag.

Nuestros servicios

Todo de un vistazo

Envíenos su mensaje.

Introduzca su nombre.
Introduzca su dirección de correo electrónico.
Introduzca su número de teléfono.
Introduzca su asunto.
Introduzca su mensaje.
Su mensaje ha sido enviado. Le contestaremos a la mayor brevedad.
Fallo en el envío del mensaje
Twitter_Logo_Blue